Bálint megmondja!

Juhász Bálint rádiós műsorvezető, producer blogja

2018. nov 06.

Ne szkennelj magadnak a Tescoban, mert semmi értelme!

írta: ajuhaszbalint
Ne szkennelj magadnak a Tescoban, mert semmi értelme!

Tipikusan az a csávó vagyok, aki ha valami szembejön vele az utcán (értsd: meglátok valami új dolgot), azonnal ki akarom próbálni, és általában tök pozitívan csalódom az abszolút hülye dolgokban is. Na de a Tesco Scan&Go-ja több volt annál is.

Itt volt a hosszúhétvége, természetesen Bálint szombat este 21:00-kor megy el vásárolni, de mivel 15 tétel volt a listámon, és nem akartam engedni, hogy bármilyen akció felirat eltérítsen kijelölt utamból gondoltam menni fog. Micsoda technikai bravúr - gondoltam én -, hogy a britek után a mi kis gazdaságos áruházunkban is felütötte fejét ez a szkennelj magadnak játék, csalogató "próbáld ki" feliratok, meg "könnyű vele a vásárlás" satöbbi bullshit, na mondom jó, legyen. Majd az estém itt ...

Tovább Szólj hozzá

tesco bevásárlás scan&go

2018. nov 06.

Jön a karácsony, és már megint semmi ötleted sincs

írta: ajuhaszbalint
Jön a karácsony, és már megint semmi ötleted sincs

Lassan itt a karácsony: vagy legalábbis az izgulás miatta. Feleslegesen költünk egy rakatnyi pénzt ajándékokra, legtöbbször a meglepett fél elintézi egy mosollyal az átvételt, de valójában nem örül. Vagy sikerül valami nagyon drága hasztalant vennünk ami a polc mélyén végzi, vagy valami olcsó izé miatt sunnyogunk ameddig be nem üt az első pálinka. Legyünk kreatívak, mert élményt adni sokkal jobb, mint beugrani a hipermarketbe és leemelni valamit a polcról. Jó, dolgozni kell érte, de megéri. Mondok pár tippet, hogy miben gondolkodj. BEVÁLT - LETESZTELT - KIPRÓBÁLT TRÚSÁGOK JÖNNEK!

baby-blur-celebration-257910.jpg

Nekem nagy favorit az ajándékkártya - na nem a bemegyek a boltba, és megveszem típusú, hanem a saját, gyártott. Veszel kartont, kinyomtatod rá, ...

Tovább Szólj hozzá

hasznos karácsony ajándék ötletek tippek saját készítésű saját készítésű ajándék ajándéktippek

2018. máj 02.

Bekeményít a Burger King: mától fizetős a parkoló

írta: ajuhaszbalint
Bekeményít a Burger King: mától fizetős a parkoló

300 forint, ennyit kell fizetni az első óráért, ha a Burger Kingnél akarod letenni a kocsit, de még akkor is, ha csak egy fagyiért ugranál be, és nem a kocsiban akarod elnyalni, hanem mondjuk az üzlet mellett.

31729653_1828483857456021_1403477797732614144_n.jpg

Korábban amikor a Kerepesi úti üzlethez értem, tényleg mindig fullon volt a parkoló, volt, amikor pár percet vártam, hogy valaki eliszkoljon, és a helyére becsorogjak, hogy teljes nyugalomban, és kényelemben rágcsálhassam el az Angus marha nyújtotta élvezeteket. 

A cégvezetés a vevők kényelmében szeretne járni, így mától (2018. május 2-től) fizetőssé tette a belvárosi éttermeik parkolóját, azonban a rendszer kiforratlan, és váratlanul érheti azokat a lelkes Burger King fanokat is, akik korrekten tértek be egy-egy ...

Tovább Szólj hozzá

budapest parkolás gyorsétterem king burger burger king kupon kuponok ingyenes parkolás fizetős parkolás budapesti parkolás

2017. nov 03.

Csókolom! Mostantól minden hétfőn megkapod a kedvenc zenéidet!

írta: ajuhaszbalint
Csókolom! Mostantól minden hétfőn megkapod a kedvenc zenéidet!

Egy új zenei podcastot indítottam, miután a jogdíjtengerben elmerülve megtaláltam hozzá a megfelelő platformot. Minden hétfőn este készül egy 45 perces montázs, heti zeneajánlóként a Mixcloudra , amit érdemes végighallgatnod, ha naprakész szeretnél lenni a friss zenékből, és információkból. Ha találok valami jó sorozatot, vagy király játékot, amit érdemes kipróbálnod, azt sem fogom magamban tartani, mint ahogy azt már megszokhattad a napközben hallható műsoraimból.

business-2846185_1280.jpg

Eddig két részt dobtam fel, jövő héttől kezdődően pedig írásban is megjelenik majd itt, az alapinfókkal minden egyes új rész. Itt találod majd a profilomnál.

AJÁNLOM! - EP01

Itt az első rész Taylor Swifttel, aki már megint az exe iránt érzett ...

Tovább Szólj hozzá

2017. jún 22.

Hello Data, Hello korlátlan világélvezet!

írta: ajuhaszbalint
Hello Data, Hello korlátlan világélvezet!

Egy hónap tapasztalata a Telenor korlátlan csomagjáról. Megéri?

Nem reklámot szeretnék csinálni a Telenornak, de kishazánkban ők az elsők, akik 2017-et írtak a telekommunikációban. Mondom úgy, hogy 10 éve Telekomos vagyok... 

Akármennyire is cink, de amikor a Telenor új csomagjának reklámját láttam a tv-ben, megkönnyeztem, vagyis tényleg könnyes lett a szemem. Nem a meghatódottságtól, hanem azért, mert annyira valós képet mutat rólunk, az életünkről, Magyarországról, a magyar valóságról... és mindezt olyan szöveggel, olyan szóhasználattal, ami nekem, 23 éves fogyasztónak egyenlő azzal, hogy trendi. És ez a lazaság eddig szerintem egy reklámban sem volt meg - legalábbis azok közül amit én láttam.

Jártam párszor Londonban, hihetetlen árakon kínálnak mobilcsomagokat hatalmas ...

Tovább Szólj hozzá

2017. jún 04.

Netszemle 01: a hét érdekességei

írta: ajuhaszbalint
Netszemle 01: a hét érdekességei

A Class FM-en futó reggeli műsor (Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter) producere is vagyok, így minden nap egy kicsit korábban kelek, hogy végigszántsam az internetet friss hírek, érdekességek után, miközben az M3-as metrón zötykölődök 5 órakor... ezeket a híreket fogom majd ide egy csokorba gyűjteni a hétvége felé. Egy kis segítség lehet azoknak a rádiósoknak, akik nem találnak témát, vagy az istenért nem sikerül semmilyen "érdekességet" találni a konfpozícióba... :) 

Modobag elektromos bőrönd
Megérkezett a világ legérdekesebb bőröndje: eddig csak tesztüzemben létezett, de már árulják a Modobaget, amire akár rá is ülhetünk, és visz bennünket. Vége az unalmas reptéri sétáknak, illetve a kopogó, zörgő hangnak, a ...

Tovább Szólj hozzá

történetek sztorik érdekes hírek rádiós hírek rövid sztorik hihetetlen történetek érdekes sztorik rádiós hír

2017. jún 04.

Gondoltam beköszönök

írta: ajuhaszbalint
Gondoltam beköszönök

Szevasz, Juhász Bálint vagyok, most már itt is. Mire számíthatsz?

  • Napi dolgok, amik idegesítenek, és kiírom magamból,
  • vagy olyan dolgok, amik másokat is érdekelhetnek, de ha inkább nem találják meg a googleban, lemondanak róla... én meg utánamegyek.
  • Lesznek kütyühírek, tesztek,
  • biztos, hogy pakolok majd fel képeket, videókat a kirándulgatásaimról is,
  • és lesz szó a médián belüli dolgaimról is: rádió, videók, írás, médiaértés, satöbbi, satöbbi.

Az induláshoz pedig álljon itt egy teljesen értelmetlen hunyorgós szelfi a hétvégémről, a Velencei tónál, csak hogy látszódjon, kiről is van szó, és milyen állapotban:

afs.jpg

Lassan kezdünk!

Tovább Szólj hozzá

média rádió műsorvezető kütyük rádiós velence tó szakmázás class fm juhász bálint part fm idegesítő dolgok